Ik ga mijn eerste woning kopen, waar moet je allemaal op letten?

ikgamijneerstewoningkopenHet is belangrijk goed voorbereid aan de zoektocht naar je eerste woning te beginnen. Als je weet wat de hoogte van de maximale hypotheek die je kunt krijgen is, voorkom je teleurstellingen. Hoeveel je maximaal kunt lenen is afhankelijk van je inkomen, spaargeld, leeftijd, financiële verplichtingen en de huidige rentestand.

Naast het regelen van de financiering, bieden wij onze klanten woning aankoopbegeleiding. Wij begeleiden je volledig, van onderhandelingsaankoop tot aan de notaris. Dit resulteert al snel tot duizenden euro’s voordeel op de woningaankoopprijs en op een lagere hypotheek.

Adviestip kopen van je eerste huis:

Naast het regelen van de financiering, bieden wij onze klanten woning aankoopbegeleiding. We begeleiden je volledig, vanaf de eerste bezichtiging tot en met de oplevering en sleuteloverdracht bij de notaris. Met onze woning aankoopbegeleiding bespaar je al snel duizenden euro’s op de woning aankoopprijs en dus op een lagere hypotheek!

Wanneer je inkomen niet voldoende is voor de koop van een leuke woning, zijn er verschillende mogelijkheden. Met behulp van de Starterslening kunnen startende kopers vaak net dat beetje extra lenen dat nodig is om de woning te kopen.

Starterslening
Hulp van je ouders
Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie? Wij geven kosteloos en geheel vrijblijvend antwoord op (bijna) al je vragen.

  • We brengen al je financiële mogelijkheden in kaart
  • We vertellen je óf en hoe je een woning kunt financieren
  • We helpen je een financieel plan uitstippelen
Persoonlijk advies?