Wij ontzorgen je volledig!

Heb je net een nieuwe woning gekocht? Dan verzorgen wij het eerste jaar direct de maandelijkse belastingteruggave van de aftrekbare hypotheekrente. Hierdoor betaal je maandelijks de netto hypotheekrente, je hoeft dus niet te wachten op het resultaat van de jaarlijkse aangifte. Mocht je weinig posten hebben die het belastbare inkomen verhogen, zoals bijvoorbeeld een auto van de zaak, dan is de maandelijkse teruggave vaak interessanter dan de jaarlijkse teruggave. Hoeveel hypotheekrente je uiteindelijk van de belastingdienst terugontvangt is afhankelijk van het belastingtarief dat op jou van toepassing is.

Daarnaast kun je in veel gevallen bijna de helft van de betaalde financieringskosten van de zojuist gekochte woning terugvragen bij de belastingdienst. De hoogte van de uiteindelijke belastingteruggave is net zoals bij de maandelijkse belastingteruggave afhankelijk van het belastingtarief van het inkomen.

Servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, het eerste jaar nemen wij geheel kosteloos alle zorgen uit handen met betrekking tot de belastingteruggave.