Verantwoord lenen met betaalbare maandlasten!

Voor veel mensen is werken als zelfstandige een prima oplossing om in tijden van economische crisis aan de slag te blijven. Je bent eigen baas en klust vaak een redelijk stabiel inkomen bij elkaar. Maar soms wisselen je inkomsten. Wij helpen je om je financiële situatie inzichtelijk te maken. Op basis van je jaarcijfers berekenen we of je een hypotheek kunt sluiten.

Heb je in de afgelopen drie jaren een vast inkomen gehad? Dan kun je in veel gevallen in aanmerking komen voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Bij het sluiten van de hypotheek kijken wij wat voor jou het verantwoord bedrag is om te lenen, voor nu en in de toekomst.

Heb je een tijdelijk dienstverband, dan is het in veel gevallen ook mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Als je werkgever de intentie heeft om je na afloop van het tijdelijk dienstverband een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden, dan kan hij dit aangeven op de werkgeversverklaring. Met deze verklaring kunnen wij het inkomen uit “tijdelijk dienstverband” meenemen in de berekening van je maximale hypotheek.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie? Wij geven kosteloos en geheel vrijblijvend antwoord op (bijna) al  je vragen.

  • We brengen al je financiële mogelijkheden in kaart
  • We vertellen je óf en hoe je een woning kunt financieren
  • We helpen je een financieel plan uitstippelen
Persoonlijk advies?